STORR anorak

305,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

STORR anorak

STORR anorak ZA LOV I OUTDOOR

Savršen za: Svestrani lov i aktivni planinski lov

STORR lovački anorak dizajniran je od jedinstvene i gusto tkane kombinacije materijala koja je čvrsta i tiha, uz dodatak ADDVENTEX™ membrane koja čini anorak potpuno otpornim na vjetar i vodu. Nadalje, anoraku je dodana impregnacija bez PFC-a koja povećava vodootpornost i čini ga otpornim na prljavštinu. Zelena boja pažljivo je odabrana u dizajnu, kako bi se uklopila u prirodne tonove boja. Storr je lagan i tih, što ga čini lakim za uhođenje i lov. Dizajn na Storru je asimetričan bez ugrožavanja svojstava anoraka. Velika kapuljača, koja je podesiva u 3 smjera i može se smotati u ovratnik, plus dodatna duljina dodana anoraku pruža izvrsnu zaštitu u divljem vremenu. 2 ogromna džepa sprijeda i torba za igru ​​straga pružaju izvrsne mogućnosti za pohranu. Figura i kroj na Storru su moderni, što znači da se ovaj anorak može koristiti i izvan lova. S velikim ventilacijskim patentnim zatvaračima, Storr se može koristiti veći dio godine. Ovdje imate izvanredan anorak koji odiše ukusom, funkcionalnošću i ambicijom fantastičnog lova!

Licencirana ADDVENTEX™ ECO 10.20 membrana odbija 10.000 mm vode po kvadratnom metru i omogućuje tijelu transport 20.000 g vodene pare po kvadratnom metru dnevno. Osobito se ističe prozračnost što membranu čini vrlo funkcionalnom pod jakim intenzitetom i ekstremnim vremenskim uvjetima. ADDVENTEX čini klimu suvišnom. Minimalno 75% reciklirane membrane, s minimalnim ekološkim otiskom.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**