SKJOLD ARN G2 LOVAČKE HLAČE

220,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorije: ,

opis proizvoda

SKJOLD ARN G2 LOVAČKE HLAČE

SKJOLD ARN G2 LOVAČKE HLAČE

Savršeno za: Pirsch i All-round lov

Skjold Arn G2 opt2 je nadograđena verzija s ojačanim šavovima i ažuriranom funkcionalnošću. Hlače su potpuno otporne na vjetar i vodu s ADDVENTEX ECO 10.20™ membranom, koja je također vrlo prozračna. Materijal je izdržljiv, ali lagan, što omogućuje lov koji je udoban i bez napora. Funkcionalnosti uključuju D-prsten, ventilacijske patentne zatvarače, regulaciju stopala, 5 džepova, elastični struk i spremne za HJALM tregere. Lagan i vodootporan materijal koji hlače čini idealnim za pirsch i lov u većini dana lova

Licencirana TECL-WOOD™ OPTIMA 2 kamuflaža razvijena je kako bi nestali u šumama srednje i sjeverne Europe tijekom jeseni i zime. Digitalni uzorak zamagljuje ljudsku siluetu kako biste bili nevidljivi u igri jer se njihova vizija temelji na sjenama.

Licencirana ADDVENTEX™ ECO 10.20 membrana odbija 10.000 mm vode po kvadratnom metru i omogućuje tijelu transport 20.000 g vodene pare po kvadratnom metru dnevno. Osobito se ističe prozračnost što membranu čini vrlo funkcionalnom pod jakim intenzitetom i ekstremnim vremenskim uvjetima. ADDVENTEX čini klimu suvišnom. Minimalno 75% reciklirane membrane, s minimalnim ekološkim otiskom.

Certifikat OEKO-TEX® STANDARD 100 stvara sigurnost i jamstvo da su proizvod i sve njegove podkomponente ispitani i provjereni na štetne tvari. Proizvod je stoga potpuno neškodljiv za ljudsko zdravlje. Certifikat izdaju neovisni OEKO-TEX® instituti.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**