SKJOLD ASK KAMUFLAŽNA JAKNA

315,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

SKJOLD ASK KAMUFLAŽNA JAKNA

SKJOLD ASK KAMUFLAŽNA JAKNA

Savršeno za: šuljanje i lov Lovačka jakna SKJOLD ASK dizajnirana je od iznimno tihog i laganog materijala koji lov čini udobnim i lakim. S ADDVENTEX 10.20 membranom, zalijepljenim šavovima i vodonepropusnim patentnim zatvaračima, SKJOLD ASK je otporan na vjetar i vodu. Lovačka jakna također je prozračna kroz cijelu strukturu membrane, a prozračnost se lako može povećati s 2 velika ventilacijska patentna zatvarača ispod svake ruke. TECL-WOOD™ kamuflažni uzorak razvijen je za nordijske šume i čini jaknu savršenom i za lov s stupice i za lov na pirš. Potpuno zeleni kamuflažni uzorak pomaže vam da potpuno nestanete u divljini. Kapuljača na SKJOLD ASK-u je uklonjiva i podesiva u 3 smjera, što daje fleksibilne mogućnosti primjene.

Licencirana ADDVENTEX™ ECO 10.20 membrana odbija 10.000 mm vode po kvadratnom metru i omogućuje tijelu transport 20.000 g vodene pare po kvadratnom metru dnevno. Osobito se ističe prozračnost što membranu čini vrlo funkcionalnom pod jakim intenzitetom i ekstremnim vremenskim uvjetima. ADDVENTEX čini klimu suvišnom. Minimalno 75% reciklirane membrane, s minimalnim ekološkim otiskom.

Licencirana TECL-WOOD™ OPTIMA 2 kamuflaža razvijena je kako bi nestali u šumama srednje i sjeverne Europe tijekom jeseni i zime. Digitalni uzorak zamagljuje ljudsku siluetu kako biste bili nevidljivi u igri jer se njihova vizija temelji na sjenama.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**