HAWKE LOVAČKI PRSLUK

174,25 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorije: ,

opis proizvoda

HAWKE LOVAČKI PRSLUK

HAWKE LOVAČKI PRSLUK ZA LOV I OUTDOOR

Savršeno za: vodiče pasa i streljanu

Hawke lovački prsluk je proizvod vrhunske kvalitete razvijen u našoj jedinstvenoj i tijesnoj prepoznatljivoj kvaliteti, kombinaciji materijala koji je jak i tih. Skladne zelene boje pažljivo su odabrane za dizajn kako bi nadopunile nijanse vlastitih boja prirode. ADDVENTEX™ WIND membrana nanesena je na prsluk, što Hawkea čini potpuno otpornim na vjetar. Još uvijek prozračna kako bi osigurala lagan i udoban lov ili odlazak na streljanu. S velikim brojem funkcionalnih džepova, neki s magnetskim zatvaranjem, a neki s patentnim zatvaračima, remenom za pričvršćivanje radija i asimetričnom prostranom torbom za spremanje na leđima, Hawke prsluk ima sjajne mogućnosti za pohranu. HAWKE je potpuno otporan na vjetar i vodu. Bezbroj džepova za sve namjene.

Licencirana ADDVENTEX™ WIND membrana odbija svaki udar vjetra i snižava temperaturu vašeg tijela. Prozračnost je u isto vrijeme visoka, kako bi se spriječilo kondenziranje vlage. Savršen izbor za hladne, suhe i vjetrovite dane u prirodi.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**