TOPLA KAPA S WIND STOP FUNKCIJOM BUK

30,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorije: ,

opis proizvoda

TOPLA KAPA S WIND STOP FUNKCIJOM BUK

buk JE TOPLA KAPA S WIND STOP FUNKCIJOM IZ Northern Huntinga

Savršen za: Hladan i vjetrovit lov BUK pletena kapa izrađena je od čvrstog i izdržljivog materijala s vunom.

Unutar donjeg dijela kape apliciran je mekani mikroflis materijal za dodatnu udobnost uz glavu. Osim toga, na mikroflis je laminirana membrana, tako da postoji funkcija za zaustavljanje vjetra. Na ušima je membrana izostavljena, za optimalan sluh u lovu. Buk kapa je stvorena za duge i hladne dane u prirodi. BUK je udoban i topao za duge i hladne lovove.

Licencirana ADDVENTEX™ WIND membrana odbija svaki udar vjetra i snižava temperaturu vašeg tijela. Prozračnost je u isto vrijeme visoka, kako bi se spriječilo kondenziranje vlage. Savršen izbor za hladne, suhe i vjetrovite dane u prirodi.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**