ARILD OPT 2

Arild kamuflažna majica s kapuljačom

100,00 KOM

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

ARILD OPT 2

Savršen kao: srednji sloj tijekom cijele godine

Arild kamuflažna majica s kapuljačom stvorena je za lov u šunjama, posebno ljeti i u proljeće. Materijal je ultra lagan, s fokusom na tišinu i prozračnost. U hoodie je dodana integrirana maska ​​za lice. ARILD je savršen izbor za najtoplije lovne dane. Licencirani TECL-WOOD kamuflažni uzorak napravljen je za vas da nestanete u sjevernoj šumi.

Licencirana TECL-WOOD™ OPTIMA 2 kamuflaža razvijena je kako bi nestali u šumama srednje i sjeverne Europe tijekom jeseni i zime. Digitalni uzorak zamagljuje ljudsku siluetu kako biste bili nevidljivi u lovu jer se njihova vizija temelji na sjenama.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**