High & dry prah za plutanje ribolovnih mušica

17,99 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

High & dry prah za plutanje ribolovnih mušica

High N Dry Powdered Floatant & Desiccant je prah koji uvelike povećava plovnost vaših mušica ili indikatora udara i kombiniran je sa sredstvom za sušenje, koje suši mušicu natopljenu vodom.

Najvažnija upotreba praškastih plutajućih sredstava je revitalizacija materijala i plutajuće sposobnosti vaše mušice kada se počne daviti i izgledati otrcano. Puderiranje mušice je jednostavno, samo držite mušicu u velikom otvoru posude, stavite poklopac i malo protresite. To će uzrokovati taloženje praha oko materijala muhe i ona će biti potpuno spremna za ponovnu upotrebu i vrlo plutajuća.

Powder floatants mogu izblijediti boje na njima, posebno na dubbled bodys, tako da možete odabrati i revitalizaciju boja dodavanjem Gel Floatant, Liquid Spray Floatant ili Liquid Floatant nakon pudera. Plutajuća tvar isporučuje se u boci od polietilena visoke gustoće (HDPE) s poklopcem na preklop koji omogućava mušičaru minimalno ometanje prilikom nanošenja.

Široki otvor omogućuje da se čak i najveće bube ubace u bočicu. Sva sredstva za sušenje imaju rok trajanja; stoga proizvod uključuje poklopac zatvoren pod pritiskom kako bi se spriječilo upijanje vlage u sredstvo za sušenje prije kupnje. U bočici se nalaze narančasti indikatorski kristali. Ovi kristali će postati zeleni kada komponenta sredstva za sušenje upije maksimalnu količinu vlage i više neće isušivati ​​vaše mušice.

Priprema plovka od High-N-Dry Fishing Products Prašak daje plutanje vlaknima muhe dok sredstvo za sušenje upija i uklanja vlagu. Visoka plutajuća svojstva. Poklopac pričvršćen s jezičkom. Snažan omjer cijene i učinka.

Sadržaj: 30 g u posudi od 2,5 oz. Ne sadrži organska otapala, 100% je krutina i ekološki je prihvatljiv.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**