Ribolovna kliješta Guideline mitten scissors

29,99 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

Ribolovna kliješta Guideline mitten scissors

Mitten Scissor kliješta su jednostavna za korištenje s rukavicama i tipičan je izbor za ribolov kada je hladno. Mitten Scissor Forceps se jednostavno otvara i zatvara.

Rad jednom rukom. Samo stisnite i čegrtaljka će se uključiti kako bi stezaljke ostale zatvorene. Stisnite ponovno i otvorit će se. Dobar za skidanje ribe i skidanje udica.

Rukohvat od pjene je udoban i dobro prianja čak i kada je mokar. Oštar rezni rub praktičan je za rezanje debljih materijala vrhova. Dolazi s uzicom koja se može spojiti na vaš prsluk, hlače za vodu itd. Duljina je 5,7″ / 14,5 cm. Udoban rukohvat obložen pjenastim materijalom osigurava vuču kada je mokar. Nehrđajući čelik kirurške kvalitete. Ručke za zaključavanje. Oštra oštrica. Nazubljena čeljust za dobro držanje.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**