“Černobilski mrav” ribolovna muha

3,79 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

“Černobilski mrav” ribolovna muha

Podrijetlo Černobilskog mrava datira iz 1990. godine, kada je grupa vodiča na Green Riveru u Utahu vezivala muhe da nalikuju velikim crnim cvrčcima.

U to vrijeme mušice izrađene od pjene počele su postajati sve popularnije. Ova muha nema nikakve veze s mravima, to je mutant i obrazac privlačenja. Međutim, dobro funkcionira kao imitacija kada su veliki kornjaši, cvrčci, skakavci i kamenjarke na vodi.

Naše iskustvo je da je ova mušica vrlo dobra posebno tijekom kasne jeseni kada je pastrva agresivna i opsjednuta zaštitom svog teritorija prije mrijesta. Općenito, černobilski mrav je izvrstan i s puno života, na jezerima s laganim povjetarcem ova je metoda vrlo učinkovita. Ova mušica također je odličan uzorak za losose i morske pastrve u rijekama kada je “zaprežete” preko struje.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**