Vrati se na artikle
HAKAN BARK lovačke hlače za lov i outdoor Original price was: 200,00 €.Current price is: 170,00 €.

GORM LOVAČKA KOŠULJA ZA LOV I OUTDOOR

GORM LOVAČKA KOŠULJA ZA LOV I OUTDOOR 

Original price was: 125,00 €.Current price is: 106,25 €.

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

GORM LOVAČKA KOŠULJA ZA LOV I OUTDOOR

GORM LOVAČKA KOŠULJA ZA LOV I OUTDOOR 

Savršeno za: Hladne mjesece Lovačka košulja Gorm je košulja za vas koji želite jaku i toplu šumarsku košulju modernog dizajna.

S dodanom podstavom od flisa duge dlake na torzu i prošivenim rukavima, GORM također savršeno funkcionira kao lagana proljetna jakna. Kvaliteta gustog pamuka je čvrsta, prozračna i iznimno tiha – plus je četkana, što povećava izolacijska svojstva. Boje i kocke su komponirane na način koji GORM čini sasvim posebnim i modernim na izgled. GORM se može koristiti u lovištu i izvan njega. Visoka kvaliteta flanela od 100% pamuka, a iznutra je flis s dugom dlakom za optimalnu izolaciju.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**