PINEWOOD HUNTER PRO XTREME 2.0 JAKNA

289,95 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

PINEWOOD HUNTER PRO XTREME 2.0 JAKNA

Pinewood Hunter Pro Xtreme naša je lovačka jakna visokih performansi s membranom otpornom na vjetar i vodootpornu membranu i zalijepljenim šavovima. Opremljen rastezljivim pločama za dodatnu udobnost pri kretanju. Duž bočnih strana nalaze se ventilacijski otvori s mrežastom podstavom, lako se otvaraju patentnim zatvaračima. Kada je ventilacijski zatvarač otvoren, povećavate cirkulaciju zraka što smanjuje znoj i vlagu. Ovo je odlična funkcija pri višoj razini aktivnosti ili tjelesnoj temperaturi. Ovratnik je signalno narančaste boje za dodatnu vidljivost. Također, u nešto višem modelu za dodatnu zaštitu vrata i lica od vjetra i hladnoće.

Jakna također ima odvojivu signalnu traku na ruci. Odvojiva i podesiva kapuljača, kao i podesive manšete za dodatno brtvljenje od vjetra i optimizirano pristajanje. U ovoj jakni pronaći ćete nekoliko praktičnih džepova, prostrani džep za lovinu ​​i integrirane naramenice. Na oba džepa na prsima nalazi se otvor za radio, koji može stati i za desnoruke i za ljevoruke strijelce, ili praktičnu funkciju ako u jaknu želite pohraniti i radio i GPS ili drugu opremu. Visokofunkcionalna lovačka jakna s poboljšanim performansama i petogodišnjim jamstvom.

Dostupno u veličinama S-5XL.

• Vjetrootporna i vodootporna membrana

• Lijepljeni šavovi

• GPS džep

• Paneli rastezljivi u četiri smjera za dodatnu udobnost i mobilnost

• Ventilacijski patentni zatvarači s mrežastom podstavom

• Viši ovratnik u signalno narančastoj boji

• Podesiva i odvojiva kapuljača • Podesive manšete

Prsni džepovi s džepom za radio

• Ekološki prihvatljiv tretman: Bionic Finish® Eco – Organska impregnacija bez fluorougljika – za dodatna vodoodbojna svojstva.

Materijal: 100% poliester, Tkanina 2: 100% poliamid, Tkanina 3: 92% poliester, 8% elastin

Težina: 1300 grama (veličina L)

Fit: Regular fit

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**