Faux Mini Daddy #12 ribolovna mušica

2,99 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorija:

opis proizvoda

Faux Mini Daddy #12 ribolovna mušica

Faux Mini Daddy mala je imitacija ždralove muhe. Naziv Faux dolazi od nogu izrađenih od Faux Bucktaila tvrtke Flymen. Ovu mušicu potpisuje Rune Andre Stokkebekk, zaposlenik Guideline-a, koji je nekoliko sezona lovio ovim nogama/mušicama i otkrio da su gotovo neuništive u usporedbi s tradicionalnijim fazanovim repnim nogama. Ne susrećemo često pravo rojenje muha ždrala; međutim, pastrvi je primamljiva ovim obrascima tijekom cijele sezone. Posebno u razdoblju od lipnja do rujna.

Ždralove muhe se obično nalaze u prirodi krajem sezone (rujan-listopad). Vjerujemo da je ih je važno imati u nekoliko veličina izvan razdoblja. Kad je riba malo opreznija i navikla se hraniti manjim kukcima, imali smo uspjeha s manjim izdanjima kao što je ovo, a ne velikom zdepastom mušicom. Ova mušica radi i u rijekama i jezerima i privlači ribe koje su naizgled pasivne.

Koristite Dry Magic.

 Mušica se inače lovi na mrtvom zanošenju u rijeci, možete je malo pomaknuti po jezeru, ali mi je radije pustimo da mirno leži i čeka pastrvu.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**