GL Danica Spent Spinner #10 ribolovna muha

3,79 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorija:

opis proizvoda

GL Danica Spent Spinner #10 ribolovna muha

Odlična nimfa koja dobro radi i tijekom leženja kada se pastrve hrane bogaljima. Ephemera Danica uglavnom žive u rijekama, osim na Britanskom otočju gdje ih ima i u stajaćoj vodi. Ova mušica se najčešće koristi prilikom pada spinnera i kada su pastrve prešle na branje mrtvih ili umirućih ženki na vodi.

Međutim, također je izvrsna muha za potragu tijekom perioda izlijeganja, trošci su lak plijen!

Naše iskustvo je da je polichenille najfunkcionalnije prošireno tijelo na velikim jednobojnicama. Pruža fleksibilno tijelo koje ne sprječava učinkovito zakačenje, dok materijal ima dobra svojstva plutanja. Ova varijanta ima dvostruko tijelo od šenila koje je uvrnuto kako bi dobro zadržalo oblik i malo je tvrđe od jednostrukog šenila. To znači da dugo zadržava svoj oblik, najskuplja vulgata na tržištu!

Ephemera danica živi 2-3 godine kao nimfa. Spada u kategoriju dnevnih muha (kao što je E. vulgata) i u stadiju nimfe uglavnom je nedostupna ribama. Iznimka je prije izlijeganja gdje su nimfe aktivni plivači. E. Danica može se naći u tekućim vodama, E. vulgata u stajaćim vodama ili u vrlo sporim dijelovima rijeka. Nimfa je duga i vitka – duga do 25 mm. Kao odrasli kukac također može doseći istu impresivnu veličinu.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**