Termovizijski monokular Infiray EYE III E3MAX

2.450,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

Dostupno uz narudžbu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorije: , ,

opis proizvoda

Termovizijski monokular Infiray EYE III E3MAX

Izveden iz serije EYE, termovizijski monokular serije EYE III zadržava izvanrednu tehničku snagu EYE II, ali je stvoren za drugu svrhu, za poboljšanje njegovih performansi u lovu. To je ono o čemu se radi u EYE III, budući da je orijentiran na korisnika pružajući ultra-jasne slike i kontrole jednostavne za korištenje, poput dizajna za brzo pokretanje i kotačića za odabir većine operacija.

Upoznajte seriju EYEIII

Uređaj se automatski uključuje i isključuje kada otvorite ili zatvorite poklopac objektiva, što vas štedi muke traženja gumba u mraku. Drugi način da uključite uređaj je da dugo pritisnete kotačić.

1.png

EYEIII koristi kotačić za pomicanje koji možete rotirati ili pritisnuti prema dolje za kontrolu većine operacija tradicionalnih gumba za postizanje željenih funkcija.

2.png

EYE III koristi magnetski punjač. Magnetska glava za brzo punjenje koja može napuniti bateriju do 90% u jednom satu. Sama baterija izdrži više od 8 sati lova.

3.png

EYE III je opremljen detektorom visokih performansi s NETD<25mK. Pomoći će vam u otkrivanju sitnih detalja, a OLED zaslon će pružiti dobar prikaz slike.

4.png

Poboljšano osnovno povećanje od 5,0 omogućuje EYEⅢ da pomogne nama lovcima da lakše i brže identificiramo ciljeve, uvelike poboljšavajući stopu uspješnosti lova.

5.png

InfiRay-ova ugrađena termalna tehnologija Ultra-clear mode dizajnirana je za nepovoljne vremenske uvjete kao što su kišni, snježni, magloviti dani itd., povećavajući jasnoću termalnih slika i općih detalja.

EYE III usvaja jedinstvene algoritme za način rada scene na temelju različitih uvjeta korištenja kako bi vas uštedio prilagodbi parametara.

6.png

Ugrađeni mikrofon može realizirati ulaz sinkronizacije zvuka, tako da više nema tihih videozapisa bez zvuka.

7.png

EYE III ima 32 GB memorije za pohranu 57.000 slika ili 48 sati videa. Snimljeni videozapisi i slike mogu se jednostavno prenijeti na vaš pametni telefon brzinom munje putem aplikacije.

8.png

dodatne informacije

TEHNIČKE INFORMACIJE

TEHNIČKE INFORMACIJE

 

Model E3maks
Parametri detektora Rezolucija 384×288
Veličina piksela 12um
NETD <25 mk
Brzina slike 50 Hz
Optički parametri Promjer leće 35 mm
Vidno polje 7,5° x 5,7°
Osnovno zumiranje 5
Olakšanje za oči 20 mm
Promjer reljefa oka 5,5 mm
Postavljanje dioptrije ±5D
Otkrivanje 1800
Ostali parametri Vrsta zaslona OLED
Život baterije 8h
Digitalni kompas DA
WIFI DA
MIC DA
Povezivanje između proizvoda DA
Veza Tip C & magnetski spoj
Memorija 32G
Zaštita od prodora vode IP67
Težina 480g
Dimenzije Φ54 x 180 mm
PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**