TAKTIČKE HLAČE WF-339 RANGER GREEN

Quiet Armour

KROKO Taktičke hlače sa ojačanjima od Cordure i elastičnim umecima

NAMJENA taktička, vojska, policija, svakodnevno nošenje

240,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorije: , ,

opis proizvoda

TAKTIČKE HLAČE WF-339 RANGER GREEN

KROKO WF-339 Taktičke hlače sa štitnicima konstruirane su u regularnom kroju, a osnovu čini NYCO ripstop. Na mjesta koja su najviše izložena habanju ugrađena su ojačanja od Cordure. To je područje oko struka, dužina nogavica i dio oko koljena. Hlače na području unutarnje strane bedara imaju elastične umetke kako bi se pospješila sloboda kretanja prilikom zahtjevnijih fizičkih aktivnosti.

U područje struka ugrađeni su gumirani potezači kojima korisnik regulira širinu struka na bočnim dijelovima. S unutarnje strane pasice nalazi se protuklizna guma ugrađena zbog stabilnosti i dodatnog opterećenja koje nošenje opreme poput opsača i njegovih dodataka može donijeti.

Hlače imaju velik broj džepova raspoređen duž nogavica, s prednje, stražnje i bočne strane. S prednje strane nalaze se dva manja plitka džepa presvučena ojačanjem od Cordure. Smješteni su tik do pasice. Ispod njih su veliki bedreni džepovi i mali džep za nož sa desne strane. Stražnja strana hlača nosi dva velika džepa i dva uska manja džepa za smještaj spremnika za pištolj, lampe i slične opreme.

Područje oko koljena ojačano je Cordurom. S unutarnje strane hlača, na istom mjestu, nalazi se unutarnji džep unutar kojeg se mogu smjestiti dodatni štitnici. Pozicija štitnika i zategnutost u području koljena može se regulirati elastičnim vezicama sa stoperima koja se nalaze na stražnjem dijelu hlača.

NAPOMENA: Predlažemo korištenje D3O unutarnjih štitnika. Možete ih pronaći pod Dodacima.

SASTAV:
Tijelo: 59% poliamid, 50% pamuk
Elastični dijelovi: 85% poliamid, 15% elastan
Ojačanje: 100% poliamid

SKUPLJANJE:
po širini 2%
po dužini 2%

ODRŽAVANJE:
Temperatura pranja: 40°C
Zabranjeno bijeljenje
Sušenje u sušilici uz smanjenu temperaturu
Glačanje uz smanjenu temperaturu
Zabranjeno kemijsko čišćenje i detaširanje otapalima

IZVADITI UNUTARNJE ŠTITNIKE PRIJE ČIŠĆENJA

dodatne informacije

Značajke

Značajke

  • regularni kroj
  • elastični umeci za udobnost nošenja
  • ojačanja od Cordure
  • mnogobrojni džepovi duž hlača
  • pasica s protukliznim naslojem s unutarnje strane
  • unutarnji džepovi u području koljena za pozicioniranje štitnika
  • otporne na trenje
  • osam držača pojasa
  • bočna regulacija širine pomoću gumiranih potezača
Tablica veličina

Tablica veličina

Kako biste si mogli predočiti kroj odjevnog predmeta, usporedite svoje tjelesne mjere iz gornje tablice s mjerama gotovog artikla iz donje tablice.

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**