KIŠNA JAKNA QUIET ARMOR WF-50-2017 RANGER GREEN

Quiet Armour

Vodonepropusna muška jakna pruža izvrsnu zaštitu od kiše i vjetra prilikom nošenja u ekstremnim uvjetima. Idealna je za profesionalne taktičke korisnike, planinare, alpiniste i ostale osobe koje vode aktivan životni stil.

NAMJENA
EDC, vojna, taktička, planinarenje, ekstremni vremenski uvjeti

487,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

KIŠNA JAKNA QUIET ARMOR WF-50-2017 RANGER GREEN

QUIET ARMOR

KROKO WF 50-2017 kišna jakna pripada kolekciji odjeće Quiet Armor. Temeljena je na taktičkim performansama i odjeći koja je godinama razvijana za domaće i strane profesionalne korisnike, a dizajnom je prilagođena osobama koje vode aktivan životni stil i zahtjevaju kvalitetnu opremu koja ih prati na tom putu i čuva od vanjskih utjecaja.

Jakna je izrađena od troslojnog laminata s PTFE membranom razvijenog u suradnji sa stranim partnerom. Membranozna struktura osnovne tkanine karakteristična je zbog prozračnosti koja rezultira odbacivanjem tjelesne vlage uz zaštitu od vode i vjetra.

Sa flis jaknom WF-152 čini idealnu kombinaciju vanjske odjeće za najgore vremenske uvjete. KROKO troslojni laminat podnosi vodeni stupac do 20 000 mm.
Kapuljaču je za vrijeme kada nije u upotrebi moguće sakriti u ovratnik tehnikom rolanja. Ukoliko se otpuste kompresije na bočnim stranicama kapuljače ona pruža dovoljno prostora za nošenje preko kacige što je čini prikladnim komadom opreme kako za privatne tako i za taktičke korisnike.

Jakna je minimalnog dizajna sa blago naglašenim ramenima i produženim tijelom jakne kako bi prekrila opremu poput opasača ili prsluka koju korisnik može nositi ispod. Ventilacijski otvori nalaze se s donje strane orukavlja, a duž bočnih dijelova smješteni su vertikalni otvori za pristup džepovima na donjim komadima odjeće, futroli za pištolj ili ostaloj profesionalnoj opremi. Sadrži ušivene vanjske džepove na prednjoj strani i mrežaste džepove iznutra čime je znatno olakšana pohrana osobnih predmeta.

Jakna je dostupna u više boja.

 

SIROVINSKI SASTAV:
Tijelo jakne: 100% Poliamid s PTFE membranom
Unutrašnjost: 100% Poliester

ODRŽAVANJE:
Temperatura pranja: 30°C
Zabranjeno bijeljenje
Sušenje u sušilici uz smanjenu temperaturu
Zabranjeno glačanje
Zabranjeno kemijsko čišćenje i detaširanje otapalima

NE KORISTITI OMEKŠIVAČ ZA RUBLJE PRILIKOM PRANJA!

dodatne informacije

Značajke

Značajke

 • pruža zaštitu od kiše i vjetra
 • vodeni stupac 20 000 mm
 • dostupna u više boja
 • YKK vodonepropusni zatvarači
 • regulacija širine orukvica
 • bočni otvori na dužini jakne
 • ventilacijski otvori u orukavlju
 • ušiveni vanjski džepovi
 • mrežasti unutarnji džepovi
 • kapuljača s mogućnosti pohrane u džep na ovratniku
 • podstavljeni ovratnik radi udobnosti nošenja
 • troslojni laminat s PTFE membranom
 • prozračna i udobna
Tablica veličina

Tablica veličina

Kako biste si mogli predočiti kroj odjevnog predmeta, usporedite svoje tjelesne mjere iz gornje tablice s mjerama gotovog artikla iz donje tablice.

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**