Univerzalna uljana krpa Puma

9,50 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorije: ,

opis proizvoda

Univerzalna uljana krpa Puma

PUMA univerzalna uljana krpa razvijena je s BALLISTOLOM i idealna je za njegu vašeg pribora za jelo, noževa i višenamjenskih alata. Omogućuje zaštitu drvenih drški, zaštitu oštrice od korozije, njegu kožne futrole koja je čini fleksibilnom i vodoodbojnom.

Naziv Ballistol postao je sinonim za kvalitetu i svestranost. Od tada Ballistol proizvodima vjeruju milijuni potrošača i oni su pronašli iznenađujuće primjene koje se proširuju na upotrebu kod ljudi i životinja. Univerzalno ulje sigurno je za hranu i može se koristiti u nebrojene svrhe. Proizvod se ne smoli i ne isušuje. Biorazgradivo je i ugodno za kožu.

Opseg isporuke:

  • 10x PUMA univerzalna uljana krpa za njegu

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**