PINEWOOD HUNTERS PRO RUKAVICE

69,95 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

PINEWOOD HUNTERS PRO RUKAVICE

Pinewood® Hunters Pro Glove naša je najpametnija inovacija dosad kada je riječ o rukavicama i rukavicama. To je topla, podstavljena rukavica s vodoodbojnim svojstvima, što je čini pogodnom za zimsku klimu. Rukavica je opremljena magnetskim otvorom na vrhu prstiju, tako da lako možete koristiti prste bez skidanja rukavice. Na taj način možete brzo otvoriti rukavicu kako biste stavili prst na okidač kada plijen dođe u vidokrug, bez potrebe da gubite dragocjene sekunde na skidanje rukavica.

Brzo i glatko! Kada su magneti zatvoreni, potpuno je zabrtvljeno i ne morate brinuti o hladnoći i vjetru. Magneti su također korisni za držanje rukavica zajedno, tako da ih brzo možete pronaći oboje u svojoj torbi. Zapešće se može podesiti uzicama i trakama za čvršće pristajanje.

Dlan je gumiran za bolji hvat. Može se koristiti u vrlo hladnim danima zajedno s tankom rukavicom. Višenamjenska rukavica za lov ili ribolov tijekom zime.

• Vodootporan

• Podstavljeno za dodatnu toplinu

• Gumirani dlan

• Rukavica za lov i ribolov

• Magnetski otvor sprijeda za sve prste

• Podesiva na zapešću s remenom Materijal: 100% reciklirani poliester.

Podstava: 96% poliester, 4% elastan

Težina: 240 grama

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**