MH5 NAGLAVNA SVJETILJKA

55,90 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

Dostupno uz narudžbu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

MH5 NAGLAVNA SVJETILJKA

Kad se nalazite u šumi ili planini budite potpuno opremljeni. U takvim situacijama bilo bi dobro da se možete pouzdati u vašu svjetiljku. Ledlenser MH5 se može koristiti kao naglavna ili ručna svjetiljka zahvaljujući inovativnom nosaču, tako da fascinira svojom fleksibilnošću. Sustav brzog fokusiranja omogućen je tehnologijom Naprednog sustava fokusiranja. Magnetski sustav punjenja standardan je i omogućuje jednostavno punjenje baterije. Ledlenser MH5 svjetiljka koristi i crveno svjetlo za noćno osvjetljenje.

– Inovativni nosač omogućuje fleksibilnost tijela svjetiljke
– Mogućnost korištenja punjivih i AA baterija
– Magnetni sustav punjenja
– Dodatno crveno svijetlo na prednjoj strani za noćno osvjetljenje
– Nekoliko opcija montiranja svjetiljke zahvaljujući metalnom klipu na tijelu svjetiljke

Pakiranje dodatno sadrži: punjiva baterija i magnetni sustav punjenja

TEHNIČKI DETALJI

LED Led konfiguracija 1x High Power LED
BATERIJA Punjiva Da
Vrijeme punjenja 3h
Vrsta baterije 1 x 14500 3.7V
Kapacitet baterije 750 mAh
DIMENZIJE Težina 94 g
Promjer glave 31 mm

dodatne informacije

PERFORMANSE

PERFORMANSE

FL1 STANDARD MAX MIN
400
LUMENS
20
LUMENS
180M 40M
35H 4H
IP54 IP54
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

  • BOJA: Crna
  • TEŽINA SVJETILJKE: 94 g
  • SERIJA: Outdoor – Serija
  • VRSTA UPORABE: Sport , Outdoor , Svakodnevna
  • VRSTA PAKIRANJA: Kutija
  • MOGUĆNOST PUNJENJA: Da
  • HEAD DIAMETAR: 31 mm
KARAKTERISTIKE

KARAKTERISTIKE

MODOVI Power Jaka svjetlost
Low power Ekonomična svjetlost koja produžuje životni vijek baterije i omogućuje čitanje i rad bez neugodnog odbljeska
VRSTA PREKIDAČA Prednji / Stražnji Prednji
DODATNE FUNKCIJE Indikator napunjenosti baterije (pri punjenju) Da
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Napredni sustav fokusiranja – AFS

Galileo se zakleo u snagu leće, a Newton se zakleo u snagu reflektora. Mi smo jednostavno ujedinili te dvije tehnologije – i to bolje nego bilo tko prije. Rezultat je patentirani napredni sustav fokusiranja (AFS – Advanced Focus System), koji omogućuje fokusirani svjetlosni snop za osvjetljivanje dalekih objekata i široki svjetlosni snop za osvjetljavanje širokog polja. Pritom je široki svjetlosni snop zadržao homogenost i daje lijepu svjetlost bez ikakvih sjena i smetnji. Učinkovitošću AFS sustava oduševljeni su čak i stručnjaci.

Brzi fokus

Prilikom prelaska sa širokog na uski svjetlosni snop kod ručnih ili naglavnih svjetiljki leća reflektora pomiče se u odnosu na LED. Kako bi ovaj proces bio što brži i ergonomičniji, razvili smo brzi fokus. Ovaj mehanizam omogućava podešavanje svjetlosnog snopa jednim pokretnom ruke.

Smart light tehnologija

Ova inovacija omogućuje da uz pomoć mikrokontrolera programirate individualnu kombinaciju funkcija s različitim kombinacijama dodira i pritisaka na prekidač. Tako ćete uvijek pri ruci imati optimalni svjetlosni mod.

Magnetski sustav punjenja

Osnovna ideja ovakvog načina punjenja je što lakše rukovanje. Ono što omogućava takav sustav punjenja je magnetsko sučelje između svjetiljke i punjača. Svjetiljku možete umetnuti direktno na punjač dok baterija ostaje u kućištu. Vaša svjetiljka tako će vam uvijek biti na pri ruci. Zahvaljujući inteligentnoj elektronici ovakav sustav punjenja je ekološki prihvatljiv čak i ako svjetiljku ostavite na punjaču duže vrijeme. A uz to sve, izgleda spektakularno.

GARANCIJA

GARANCIJA

Mi, Ledlenser Hrvatska, poduzimamo mnogobrojne mjere kako bi osigurali da vaša svjetiljka ima dugogodišnju i pouzdanu uslugu servisa. Ako vaš proizvod ima nedostatak u materijalu ili izradi, ne brinite. Unutar našeg 2-godišnjeg jamstva ili 7-godišnjeg ako je proizvod registriran, rado ćemo ga popraviti ili zamijeniti s proizvodom jednake ili veće vrijednosti. Ovo jamstvo ne obuhvaća zlouporabu, prepravke, krađu, gubitak ili nerazumno korištenje vašeg Ledlenser proizvoda. Ovo jamstvo pokriva samo prvobitnog vlasnika i ne odnosi se na futrole, dodatke, tisak ili oštećenja na površinskom premazu.

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**