LEDLENSER X21R RUČNA SVJETILJKA PUNJIVA, KUTIJA

452,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

Dostupno uz narudžbu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

LEDLENSER X21R RUČNA SVJETILJKA PUNJIVA, KUTIJA

Već same brojke svjetiljke X21R su impresivne: ukupna količina svjetla do 5000 lumena, domet svjetlosti do 800 m i trajanje baterije do 40 sati. Ukratko, WOW! Nevjerojatna svjetlost ove ručne svjetiljke zadivit će svakoga – u najjačem mode-u zraka svjetlosti prelazi udaljenost 8 nogometnih igrališta, što čini svjetiljku X21R savršenom potražnom svjetiljkom.

Pakiranje dodatno sadrži: 1 set punjivih baterija, naramenica za nošenje, magnetski sustav punjenja, materijal za montažu, strujni adapter, zaštita protiv kotrljanja i tripod konektor

TEHNIČKI DETALJI

LED Led konfiguracija 7 x Xtreme LED
BATERIJA Punjiva Da
Vrijeme punjenja 3.5h
Vrsta baterije 1 x 3×32700 Battery Pack 9.6V
Kapacitet baterije 5000 mAh
DIMENZIJE Duljina 405 mm
Težina 1315g
Promjer glave 95 mm

dodatne informacije

PERFORMANSE

PERFORMANSE

FL1 STANDARD MAX MIN
5000
LUMENS
200
LUMENS
800M 150M
40H 2H
IP54 IP54
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

  • BOJA: Crna
  • TEŽINA SVJETILJKE: 1315g
  • SERIJA: X- Serija
  • VRSTA UPORABE: Profesionalna
  • VRSTA PAKIRANJA: Kutija
  • MOGUĆNOST PUNJENJA: Da
  • HEAD DIAMETAR: 95 mm
KARAKTERISTIKE

KARAKTERISTIKE

MODOVI Boost Maksimalna snaga kraćeg trajanja za još više svjetlosti
Power Jaka svjetlost
Low power Ekonomična svjetlost koja produžuje životni vijek baterije i omogućuje čitanje i rad bez neugodnog odbljeska
Strobe Brzi bljeskovi svjetla s iritirajućim i zasljepljujućim učinkom u kriznim situacijama
Blink Automatsko treptanje u pravilnim vremenskim razmacima
Position Pravilni svjetlosni pulsevi u dugim intervalima za označavanje pozicije
s.o.s Signalizacija za slučaj nevolje prema Morse-ovoj abecedi (emitiraju se 3xkratki, 3xdugi, 3xkratki svjetlosni signali)
VRSTA PREKIDAČA Prednji / Stražnji Prednji
DODATNE FUNKCIJE Indikator napunjenosti baterije (pri punjenju) Da
Prikladno za Ručne svjetiljke
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Napredni sustav fokusiranja – AFS

Galileo se zakleo u snagu leće, a Newton se zakleo u snagu reflektora. Mi smo jednostavno ujedinili te dvije tehnologije – i to bolje nego bilo tko prije. Rezultat je patentirani napredni sustav fokusiranja (AFS – Advanced Focus System), koji omogućuje fokusirani svjetlosni snop za osvjetljivanje dalekih objekata i široki svjetlosni snop za osvjetljavanje širokog polja. Pritom je široki svjetlosni snop zadržao homogenost i daje lijepu svjetlost bez ikakvih sjena i smetnji. Učinkovitošću AFS sustava oduševljeni su čak i stručnjaci.

Brzi fokus

Prilikom prelaska sa širokog na uski svjetlosni snop kod ručnih ili naglavnih svjetiljki leća reflektora pomiče se u odnosu na LED. Kako bi ovaj proces bio što brži i ergonomičniji, razvili smo brzi fokus. Ovaj mehanizam omogućava podešavanje svjetlosnog snopa jednim pokretnom ruke.

Smart light tehnologija

Ova inovacija omogućuje da uz pomoć mikrokontrolera programirate individualnu kombinaciju funkcija s različitim kombinacijama dodira i pritisaka na prekidač. Tako ćete uvijek pri ruci imati optimalni svjetlosni mod.

Kontrola temperature

Ledlenser svjetiljke nikada nisu previše vruće bez obzira koliko ih koristite. Tako ćete uvijek biti zaštićeni od opeklina, a LED čip će biti zaštićen od pregrijavanja.

Tehnologija X-leće

Ova tehnologija predstavlja proširenje naprednog sustava fokusiranja (AFS – Advanced Focus System). Spaja gotovo bilo koji broj reflektorskih leća i sinkronizira njihove pojedinačne svjetlosne zrake kako bi se stvorio savršen snop svjetla. Rezultat je vrlo homogena reflektorska svjetlost čak i u nefokusiranom modu kao i dosad najoštriji snop svjetla u fokusiranom modu. Rezultat je svjetlo visoke kvalitete, homogeno u nefokusiranom modu kao i dosad najoštriji snop svjetla u fokusiranom modu.

Sigurnosna ćelija Ytrion

Ovakva tehnologija baterije pretežno se nalazi u električnim vozilima. Međutim, idealna je i za Ledlenser. Sigurnosna Ytrion ćelija je znatno lakša od hibridne nikl-metalne baterije i može se napuniti do pet puta brže od litij-ionske baterije. Osim toga, nudi više od 3.000 ciklusa punjenja s gotovo nula gubitka kapaciteta zbog “memory” efekta.

Magnetski sustav punjenja

Osnovna ideja ovakvog načina punjenja je što lakše rukovanje. Ono što omogućava takav sustav punjenja je magnetsko sučelje između svjetiljke i punjača. Svjetiljku možete umetnuti direktno na punjač dok baterija ostaje u kućištu. Vaša svjetiljka tako će vam uvijek biti na pri ruci. Zahvaljujući inteligentnoj elektronici ovakav sustav punjenja je ekološki prihvatljiv čak i ako svjetiljku ostavite na punjaču duže vrijeme. A uz to sve, izgleda spektakularno.

Svjetlo u slučaju nužde

Ova aplikacija pretvara vaš Ledlenser u svjetlo u slučaju nužde. Ukoliko nestane struje, a vaša svjetiljka je na punjaču, ona će se automatski upaliti. Svjetlo će vam pomoći da se lakše orijenirate i pronađete, na primjer, ormarić s osiguračima.

GARANCIJA

GARANCIJA

Mi, Ledlenser Hrvatska, poduzimamo mnogobrojne mjere kako bi osigurali da vaša svjetiljka ima dugogodišnju i pouzdanu uslugu servisa. Ako vaš proizvod ima nedostatak u materijalu ili izradi, ne brinite. Unutar našeg 5-godišnjeg jamstva ili 7-godišnjeg ako je proizvod registriran, rado ćemo ga popraviti ili zamijeniti s proizvodom jednake ili veće vrijednosti. Ovo jamstvo ne obuhvaća zlouporabu, prepravke, krađu, gubitak ili nerazumno korištenje vašeg Ledlenser proizvoda. Ovo jamstvo pokriva samo prvobitnog vlasnika i ne odnosi se na futrole, dodatke, tisak ili oštećenja na površinskom premazu.

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**

možda vam se svidi i...

Povezani proizvodi