MOUNTAIN TREK GTX RR Original price was: 405,00 €.Current price is: 325,00 €.
Vrati se na artikle

GUIDE LUX GTX RR CF

ZAMBERLAN čizme za planinarenje, ruksak, lov Waxed Dark Brown

339,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

Kategorije: , ,

opis proizvoda

GUIDE LUX GTX RR CF

Evolucija sjajnog Zamberlan klasika, GUIDE LUX doseže nove razine kvalitete i udobnosti za one koji love na neravnom planinskom terenu. Preporuča se za lov kopitara , ima novi, prostraniji kroj.
Najvažnije nadogradnje u usporedbi s GUIDE-om su u materijalima , potplatu i dodatku 360° gumene trake . Gornjište je izrađeno od najfinije toskanske kože , debele i otporne, tipične za Zamberlan bestselere, među kojima je i poznati TOFANE.Potplat Zamberlan® Vibram® Startrek II dizajniran je za pružanje podrške, amortizacije i prianjanja.
Svi detalji konstrukcije GUIDE LUX-a dizajnirani su kako bi ga učinili kultnim proizvodom za izvrsne performanse i namijenjen da traje godinama.o za održavanje nepropusnosti i prozračnosti, preporučamo nanošenje Hydrobloc® kreme nakon čišćenja čizama.Za maksimalnu udobnost predlažemo kombinaciju s čarapom THERMO FOREST ili THERMO FOREST HIGH za niske temperature i s čarapom FOREST ili FOREST HIGH za blagu klimu.
GORNJI
Hydrobloc® Puna Zrnasta Voštana Koža
DEBLJINA
2,6 Mm – 2,8 Mm
OBLAGANJE
GORE-TEX Performance Comfort
ULOŽAK
Flex 4 Mm + PE (Široka Zadnja)
MEĐUPOTRAN
PU Wedge Niske Gustoće + EVA I TPU Umetci
VANJSKI ĐON
Zamberlan® Vibram® Star Trek II
RASPOR VELIČINA
40-49 Pola Veličine
TEŽINA (POLA PARA)
899 Gr (Misura/Vel. 42)
POSLJEDNJI
Zamberlan® Comfort Fit

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**