Ballistol univerzalni sprej 50ml

Ballistol univerzalno ulje

3,99 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

Ballistol univerzalni sprej 50ml

Ballistol univerzalno ulje  je jedino univerzalno ulje i multifunkcionalno kao nijedno drugo:

 • Na metalima tvori alkalni zaštitni film

 • Neutralizira ostatke znoja i ostale ostatke koji potiču hrđu, čime štiti od korozije

 • Štiti, njeguje, čuva i obnavlja na primjer prirodno drvo, plastiku i gume

 • Otapa masti, katran, prljavštinu, ostatke ljepila i druga neprikladna ulja

 • Posebno dermatološki testirano na kožu s “vrlo dobro”

 • Bio razgradljivo i vrlo ekološki prihvatljivo

  ballistol brand detonex

  1001 UPOTREBA. A TO JE TEK POČETAK.

  1874. godine u Kölnu Friedrich Wilhelm Klever, odvjetnik s poduzetničkim talentima, osnovao je Chemische Fabrik FW Klever. Počeo je s proizvodnjom ulja i masti na bazi ugljena, a ubrzo je nabavio i rudnik kako bi bio neovisan od dobavljača sirovina.

  Tvrtka je napravila proboj na prijelazu stoljeća, kada je njemačka carska vojska trebala svestrano ulje vrlo posebnih svojstava: višenamjensko ulje koje bi bilo prikladno za sve materijale oružja – za čišćenje, njegu, te očuvanje metalnih dijelova, drvenih kundaka i kožnih remena. Istodobno, vojnici su ga trebali koristiti kao ulje za ranu kod manjih ozljeda, pukotina i ogrebotina.

  Takvo višenamjensko ulje uspješno je razvijeno 1904. godine.

  BALLISTOL je tradicionalna obiteljska tvrtka, čiji se proizvodi proizvode u Njemačkoj više od četiri generacije, a danas se distribuiraju po cijelom svijetu.

  BALLISTOL danas prodaje više od 80 proizvoda – od specijalnih ulja, sredstava za čišćenje i proizvoda za njegu oružja, preko tehničkih ulja za proizvodnju, radionice i obrt, do proizvoda za njegu i sredstava za odbijanje komaraca za ljude i životinje.

  Najsvestranije ulje na svijetu.

  Jedna od najnevjerojatnijih karakteristika Ballistola je njegova svestranost. Na tržištu postoje i drugi proizvodi, ali niti jedan nema isti široki spektar primjena i mogućnosti kao Ballistol.

dodatne informacije

PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**