ALPEN Apex XP 1.5-9×45 Duplex

1.249,00 

uklj. PDV, dostava nije uključena u cijenu

besplatna dostava

Za narudžbe iznad 200€
u HR, a za EU iznad 300€

brza dostava

Na području Hrvatske
i Europske unije

opis proizvoda

ALPEN Apex XP 1.5-9×45 Duplex

Nišan ALPEN Apex XP 1.5-9×45 univerzalni je nišan za lov po danu iu mračnim danima. Dvostrano osvijetljena končanica nalazi se u drugoj žarišnoj ravnini i ne povećava se pri zumiranju. Osim toga, s nišanom za puške Apex XP 1.5-9×45 ne morate raditi nikakve izračune koristeći MOA (kutne minute). sustav, jer možete namjestiti končanicu s MRAD-om – tj. 1 klik = 1 cm na 100 metara.

Kratko i jasno

  • Vrhunski nišan s dvostrano osvijetljenom končanicom za lov po danu iu mraku
  • Kratke dimenzije i lagan dizajn (599 g), idealan za korištenje s priključcima
  • Povećanje s tehnologijom FluoDigits (fluorescentne znamenke povećanja)
  • Inovativni, vrhunski premaz za kristalno čiste slike oštre kao žilet
  • Inovativna tehnologija SmartDot štedi energiju i vrijeme
  • Končanica u drugoj žarišnoj ravnini
  • Križno podešavanje s MRAD-om
  • Vodootporan i otporan na udarce

Lagan i izdržljiv dizajn

Zahvaljujući kratkim dimenzijama i laganoj konstrukciji koja teži samo 599 g, ovaj nišan je savršen za korištenje s dodacima. Također ima robustan dizajn otporan na udarce. Zahvaljujući vodootpornom kućištu, ALPEN Apex XP 1.5-9×45 prikladan je i za korištenje u nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Zumirajte s tehnologijom Fluodigits

Jednostavan za korištenje – Prsten za zumiranje dizajniran je s utorima i lako se pomiče malim gumbom. Zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji FluoDigits, nišan je također prikladan za korištenje u uvjetima slabog osvjetljenja i s dodacima: sustav FluoDigits diskretno prikazuje razinu povećanja tako da ne otkrivate svoju lokaciju u mračnom okruženju – uz trajanje baterije od najmanje 5 sati.

Premazivanje

Ovaj nišan za dnevni i noćni lov opremljen je vrhunskim i inovativnim premazom koji daje jasne i oštre slike.

Inovativna Smartdot tehnologija

Sustav SmartDot ima ugrađen senzor nagiba koji automatski isključuje osvijetljenu končanicu radi uštede baterije. Također vam štedi vrijeme osiguravajući da ste uvijek spremni za akciju: svjetlosna točka se automatski uključuje i isključuje kada pomaknete pušku u položaj za paljenje/mirovanje. Svjetlosna jedinica nalazi se na lijevoj strani cijevi. I kao što biste očekivali od nišana za pušku, tu je i značajka zero-stop.

Otporan na vremenske uvjete

Zahvaljujući visokokvalitetnoj optici ALPEN, nišan je pogodan i za korištenje u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Vodootporan je do 3 metra (IPX7), tako da može izdržati jaku kišu, snijeg, maglu ili čak kratak sat u potoku. Čvrsto kućište osigurava pouzdano brtvljenje i sprječava ulazak tekućine u optiku. Osim toga, optika je napunjena dušikom koji sprječava zamagljivanje leće i ometanje pogleda uslijed naglih promjena temperature. Kao vrhunski nišan, ALPEN Apex XP otporan je na udarce do 1000 grama (ekvivalent magnumu).

Deluxe jamstvo

Dobre opcije za česte promatrače – s ALPEN-ovim produženim jamstvom –  Više informacija

Končanica u drugoj žarišnoj duljini (SFP)

Končanica se nalazi u drugoj žarišnoj ravnini i stoga se ne povećava kada zumirate. Kao rezultat toga, podnapon ovisi o stupnju povećanja.

Uvijek na mjestu

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji SmartDot s ugrađenim senzorom nagiba, svjetlosna točka se automatski uključuje i isključuje ovisno o položaju pištolja. Time štedite dragocjeno vrijeme i sprječavate pražnjenje baterije.

Pratite razinu zumiranja

Fluorescentne brojke zumiranja na okularu – Inovativna tehnologija FluoDigits diskretno prikazuje razinu povećanja u uvjetima slabog osvjetljenja tako da ne otkrivate svoju lokaciju. Savršeno za priloge!

Svjetlije slike

Iznimno svijetli premaz propušta još više svjetla u vaše oči, tako da nećete ostati u mraku u sumrak i u uvjetima izazovnog osvjetljenja.

Više svjetla za jasnije slike

Optika je u potpunosti presvučena vrhunskim višeslojnim premazom koji povećava prijenos svjetlosti do 95% kako bi se proizvele nevjerojatno svijetle slike.

Otporan na vremenske uvjete

Dalekozor je punjen dušikom koji sprječava zamagljivanje unutrašnjosti stakla pri naglim promjenama temperature i ometanje pogleda.

Otporan na udarce

Ovaj vrhunski nišan za puške može izdržati sile trzaja do 1000 grama, što je ekvivalentno kalibru Magnum.

Prikazuje odredište u pravom svjetlu

Općenito, veći promjer cijevi osigurava bolji prijenos svjetlosti. S promjerom cijevi od 30 mm, ovaj nišan propušta dovoljno svjetla za jasno pokazivanje vaše mete.

Napunjen dušikom

Temperatura se može brzo promijeniti kada ste u prirodi. Kako se leće ne bi maglile iznutra i ometale pogled, optika je napunjena dušikom.

Nulta stanica

Ovaj nišan za puške opremljen je funkcijom zaustavljanja na nuli tako da možete ponovno namjestiti optiku, npr. zbog promjene vjetra. S pravilno podešenim nultim graničnikom možete se vratiti u nulti položaj bez vizualnog pregleda. Nulti graničnik sprječava vas da padnete ispod nulte pozicije.

dodatne informacije

TEHNIČKE INFORMACIJE

TEHNIČKE INFORMACIJE

Tehničke informacije:

Područje upotrebe Lov potjerama i skrivanjem, lov po mraku i noću
Povećanje 1,5-9x
Promjer leće objektiva 45 mm
Promjer srednje cijevi 30 mm
Vrsta premaza UBX
Vidno polje m / 100 m min. 4 – maks. 24
Intenzitet svjetlosti 900
Faktor sumraka 8.21
Zatvoriti 1 m
Končanica Duplex | A4
Končanica Goriščna ravnina 2
Podešavanje končanice / po kliku / 100 m MRAD 0,1
crvena točka Pogodan za dnevni i noćni lov
SmartDot tehnologija Da
Vodootporan Da, 3m
Područje podešavanja Podešavanje visine klikne 250
Einstellbereich
Seitenverstellung Klicks
250
Zero Stop Da
Napunjen plinom Da
Međuzjenička udaljenost (mm) min. 84 – maks. 100
Raspon temperature -20°C ~ 70°C
Duljina cijevi 324 mm
Dimenzije (D x Š x V) 324 x 70 x 57 mm
Težina 599 Mr
PLAĆANJE I DOSTAVA
Hrvatska: DPD - 4,50€ (33,91kn) GLS - 6,00€ (45,21kn) Iznad 200€ (1506,90kn) - besplatna Europska Unija: već od 12,5€ putem GLS* do 45€ putem DPD** Iznad 300€ (2260,35kn) - besplatna Trenutno dostavljamo u zemlje europske unije sa dostavnim službama GLS i DPD: Slovenija*, Austrija, Češka*, Mađarska*, Njemačka, Slovačka*, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska*, Portugal, Španjolska, Švedska, Velika Britanija, Bugarska**, Finska**. Grčka** i Rumunjska**